Съставки
Порции: 2
- 6 с.л. дресинг „зелена богиня“
- 180 гр. риба тон от консерва
- 4 филии хляб с квас
- 1 стрък целина
- 1 шалот
- сол
- пипер
- масло за пържене
Необходими съдове и прибори: купа, силиконова шпатула, дъска за рязане, нож, тиган
Нарежете целината на тънки ивички и я сложете в купа. Нарежете на тънко шалота и го добавете в купата. Отцедете рибата тон и я раздробете в купата. Добавете дресинга „зелена богиня“, овкусете със сол и черен пипер на вкус и разбъркайте добре.
Загрейте тиган на среден огън. Добавете масло. Сложете една филия хляб в тигана и я запържете за около 2 мин. Размажете отгоре малко салата с риба тон. Покрийте с другата филия хляб, сложете още масло в тигана и обърнете сандвича. Запържете до тъмно златисто. Свалете от котлона и сервирайте веднага!
След като приключите с Вашия момент #enjoytogether, няма нужда да се притеснявате за мръсните съдове.
Somat отстранява дори и най-упоритото замърсяване, като мазнина и загорели продукти, така че съдовете Ви ще лесно ще бъдат идеално почистени.